16 July 2011

kePAAH family day !! make silaturahim :D

heyy u all . act ondo dah lme tak update ni . huhu . tak tahu nak update ape . ok , mase cuti sem hari tu . family belah mak ondo mengadakan family day at fraser hill (banglo UDA) selama 3hari 2malam . hee . kami mmg tak saba lg . smpai slah sorg dari kami create GROUP in FACEBOOK untuk hari keuarga ni shaja . haha . kami bermula lah perang rumah sukan . ondo ruma purple ok . hee :) macam2 aktiviti diadakan . ex game outdoor  (macam2) & persembahan  

firstday kami diarah untuk memakai tema ORANGE ! ok tak ? haha

di empangan PERTAK
second day , tiade tema . tetapi perlu memakai warna rumah msing2 . huhu GO PURPLE GO !


ondo > dua dari kanan . HAHA
time game diadakan :)
huhu . seronok sgt weyy . tak kencing lu org . HAHA . smpai suara hilang tauk . huhh !! memang perit x(

di conference room !
menunggu giliran untuk persembahan .
lastday , kami diarahkan untuk memakai tema KUNING :) time ni belum ade BERSIH lg ok . haha !

di banglo (tempat menginap)
ni tak masuk abs lg tauk .
haha .
yeahhh . lastly . keputusannya . purple mendapat tempat ke-3 keseluruhan . persembahan juga mendapat tempat ke-3 . ok la tu . tapi berbaloi baloi weyy . happy gileww babik . HAHA . sekian . . .

maaf , ayat kucar kacir . HAHA





thanx for reading ;)

1 comment:

  1. we were, we were purpleeeee. tetetettetetetette :D

    ReplyDelete